söndag 30 augusti 2009

Awarder!

Tack snälla goa Annacarin för awarderna jag fick av dig!
Nu har jag gjort så att jag har samlat alla jag har fått i sidebaren, då blir jag ju glad varje gång jag ser dom!
Så var det ju detta att skicka vidare och det är ju alltid lika svårt att välja dessutom verkar det som om dom allra flesta har fått minst en omgång .
Därför vill jag att alla som ser dom hos mej ska veta att jag tycker att alla är värda en var av dessa awarder! Och ni får jättegärna ta och skicka vidare till någon som ni vet inte har fått!
Kram Lena

Veckoutmaning!

Varje vecka har Scraphörnans Forum en utmaning och den senaste gällde knappar! För övrigt DT Ericas sista utmaning för forumet, för denna gången lägger jag till för jag hoppas verkligen att hon dyker upp igen, superduktig!
Tillbaka till knapparna! På denna LO tyckte jag att papperet i sig räckte som deko men att knapparna tog bort lite av allt det mörka på fotot, ja, sen var det lite svårt att sluta så det blev några utanför också!
Jag har använt papper från Prima, text och siffror är grungeboard från TH som jag har färgat med stämpeldyna och lagt Glossy Accents på!
Syskonen är två av mina tre älskade barn!
Ha det gott!
Lena

fredag 28 augusti 2009

Nu har den landat!


Kaos nr 3 har kommit fram! Började faktiskt bli lite orolig att adressen var fel, letade fram den via hitta.se så jag var ju inte säker, men nu kan jag andas ut! Annacarin har fått sin välförtjänta award och jag är säker på att det kommer många fler! Kika in hos henne så förstår ni vad jag menar, hon är superduktig och där finns så mycket att se och inspireras av!
Ha en gó fortsättning på helgen!
I morgon firar Hildas Rum ett år som butik i Huskvarna, gissa vem som ska åka dit!?

Nu har jag startat!

Så var då första julkortet för i år gjort! Det var goa vännen Lena som triggade igång mig igår när jag såg det fina julkortet som hon visade!
En djupdykning bland alla spillbitar i julpapperslådan resulterade i ett kort i blått och rött!
Bakgrunden är ett papper från Inkido och så hittade jag en oöppnad förpackning med Bazzill Just the Edge, en liten överraskning, inte alls dumt!
Det gulliga stämpeltrycket från Magnolia är en gåva från Lena, tack vännen!
Ja, nog känns det just nu som om jag skulle slippa stressen med julkorten i år....men vi får väl se!
Ha en skön helg!
Posted by Picasa

tisdag 25 augusti 2009

Två av tre....

...KAOS Awarder har nått sina mottagare och den tredje och sista är på väg!
Vem som har fått vilken kan ni se om ni tittar in hos Lena och Petra , hos båda dessa tjejer finns det massor att titta på och inspireras av!


Detta är KAOS:
KAOSens skapare är ingen mindre än Yoli
KAOS står för Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.
Men istället för att ha den digitalt så skapar man riktiga kort och skickar dessa vidare.
Den som får ska i sin tur skicka vidare till tre stycken som man uppskattar.
Man skapar Awarden utefter sin egen stil, tycke och smak.
Men vissa regler finns,
Titel : KAOS
Storlek: 10x15 cm
Skaparens eget namn
Man ska dessutom fota/scanna och blogga Awarden.
I bloggen berättar man även vem man har skickat sina TRE KAOS Awarder till, gärna med en länk till mottagarna.

En LO!

Det var länge sedan jag gjorde en LO så därför var det extra kul när jag kom igång!
Det gick dessutom fort och det vet alla som känner mej att jag är ingen snabbscrappare,det svåraste var när jag skulle få till en titel då slog det tvärstopp men till slut krystade jag fram en iallafall, ville ju bli klar!
Jag har använt papper från....ja,ja jag glömmer alldeles för fort men jag har köpt dom hos Marit på Scraphörnan så hon vet om någon är intresserad av att köpa. Dom var superkul att jobba med och detta var lite spillbitar jag hade kvar efter att jag klätt en rund box till mina blingisar.

måndag 24 augusti 2009

Sensommar!

Satt ute och fikade i eftermiddag och då landade en fjäril bland Kärleksörten, undrar om det var sommarens sista besök...!?
Posted by Picasa
Har ni sett....min lilla rosenplanta blommar än!....och den lilla humlan som gör fjärilen sällskap!
Visst är det detta som kallas vardagslycka?

söndag 23 augusti 2009

Första försöket....

....och jag blev supernöjd!

Har sett dessa babyskor hos Lena och jag tycker dom är så söta så till slut kände jag att jag måste försöka.......lite pilligt men hur kul som helst! Pappersvalet var inte helt genomtänkt för först tänkte jag bara göra en mall men blev så nöjd så jag gjorde en till och med lite blommor på så blev det inte så tokigt.Nu gäller det att skaffa lite papper som passar och sedan kommer det säkert att dyka upp fler par här i bloggen!

Mallen hittade jag hos Kicki! Förutom dessa skor finns det massor av fint att kika på hos henne!Posted by Picasa

lördag 22 augusti 2009

Veckan som gått.......

......har varit otroligt omtumlande och inte alls som jag hade planerat! En akut sjukhusvistelse har påmint mej om hur viktigt det är att leva i nuet!
Kunde aldrig drömma om den uppståndelse det blev när jag fick bröstsmärtor och mest för att lugna familjen sent om sider gick med på att åka till sjukhuset.Trodde faktiskt att jag skulle vara hemma efter några timmar......det tog 4 dagar.......
Dessbättre har det visat sej att jag har ett hjärta som inte följer alla de normer som gäller för ett normalt EKG och smärtan......ja, kanske det var en påminnelse om att njuta lite mer av livet och inte bara hela tiden rusa vidare till nästa projekt,vad vet jag!? Hjärtinfarkt uteslöts efter några blodprov men kärlkramp kvarstod ända tills läkarna var övertygade efter en kranskärlsröntgen!
En stor kram till alla underbara läkare som tar kvinnohjärtan på allvar och inte ger sej förrän dom har uteslutit någon form av sjukdom!

Så här sitter jag nu igen vid min dator och försöker uppdatera mej, kikar lite åt pysselbordet och känner hur inspirationen kommer krypande i kroppen, härlig känsla!

Ha en fortsatt skön helg, det ska jag garanterat ha!

söndag 16 augusti 2009

Vilken helg!


I fredags var det Kräftans Dag med kräftfiske för alla barn och det fina vädret gjorde att det var massor av barn (och vuxna) utmed Tidans strandkanter mitt i centrala Tidaholm. Fisket börjar kl 17.00 men redan tidigt på morgonen kan man se hur det slås upp tält och ställs ut stolar för att få sina favoritplatser, sedan gäller det att vakta hela dagen!
Men även de allra minsta barnen som förmodligen inte riktigt förstår vad som är på gång får plats när de kommer strax före utsatt tid.

I går så var det dags för de vuxna att roa sej och det kunde man göra genom att dansa till Flammingokvintetten och äta god mat mitt i centrum!

Jag missade mina dansbandsfavoriter men vad gör det när man får vara med barnbarnen!
Det var nämligen dags för familjen att ta upp kräftor för kommande kräftskiva! Tyvärr hade vi inte lika bra tur med vädret men burarna var fulla av kräftor och humöret på topp ändå.
Äldst och yngst vid familjens kräftmete! Kräftkoll!

En tur i båten för att kolla burarna!



Efter en skön sovmorgon idag har det blivit kräftkokning och en välförtjänt stund i pysselrummet.Ett rosa kort blev resultatet!





Posted by Picasa

torsdag 13 augusti 2009

Nu är problemet löst!

Vilken tid det tog, men nu är datorn pigg och kry igen! Det var inget stort problem, det som tog tid var att få någon som kunde hjälpa mej, semestrar och annat var i vägen! Jag ska inte försöka förklara felet för det klarar jag inte men jag tyckte det pratades om låsning i brandväggen!?Vad vet jag???

Det konstiga var att första dagarna utan dator var jag otroligt rastlös och stressad, men allt eftersom tiden gick så blev det bättre och nu har jag nästan vant mej vid att ingen ha! Känns lite som att börja om och det bara efter 10 dagar, vilken vanemänniska man är!
Inte har det blivit så mycket pysslande heller! Har ialla fall fått till tre KAOSkort som nu ska iväg till sina mottagare.
Nu ska jag tillbringa resten av kvällen i TVsoffan med maken(har nästan fått lite smak på det , jag som så sällan ser på TV) men i morgon ska jag försöka uppdatera mej om allt som har hänt hos er andra, det ser jag fram emot!

måndag 3 augusti 2009

Datorhaveri!!!!

Om det blir ovanligt tyst här ett tag så beror det på att min dator har lagt av och innan jag får någon som kan hjälpa mej kan det ta tid! Jag gillar inte detta, ska ni veta, har förmodligen framkallat något slags beroende......just nu har jag gjort mej ärende till sonen och bara så där i förbifarten lånat datorn........!
Hoppas verkligen på att det löser sej snart!

lördag 1 augusti 2009

Det tog en stund!

Men oj vad rolig den var att göra! Inspirationen fick av Lena och Pernol när jag besökte deras bloggar! Kika in hos dom där finns massor av fint att se!
Asken ska min dotter ge bort på söndag och smyckena som ingår har hon gjort själv!

Beskrivning på hur man gör asken hittar du här.
Posted by Picasa