onsdag 30 september 2009

Paus!

Ett ofrivilligt uppehåll i bloggandet ....... ja så kan det gå när man ska byta bredbandsleverantör!
Allt skulle gå så smidigt ..... trodde jag, men nu visade det sig att den lokala leverantören som jag har nu inte var med på listan ? över dom som Tele2 hade så det kommer att ta 2-4 veckor( och då har jag valt bort ångerveckorna)!

Så en uppmaning till mina barn och alla mina vänner med ett fungerande internet "Lås dörrar och fönster" för annars kanske jag flyttar in ett tag!

Nu sätts man på prov....... var är telefonkatalogen ........ passa tvs nyheter och väder ....
.... o s v ..... och hur ska jag klara mig utan alla goa bloggvänner om det tar 4 veckor?!
Som tur är så har jag betalt månadens räkningar ...........

Ha det bra och om jag får tillfälle ska jag kika in och se vad ni har för er!


Kram Lena

tisdag 29 september 2009

Post!


Så glad och förväntansfull man blir när det ligger ett lite större och en anig knöligare brev än vanligt på lådan! Och se här vad dagens brev innehöll, en massa godis som kan få vem som helst att studsa av glädje.
Inte illa för att vara ett tröstpris ! Tusen tack till Annica och Änglahus!


Kram Lena Posted by Picasa



söndag 27 september 2009

Söndagskväll!

Tänk vad en helg går fort, fast nog har jag hunnit med en hel del om jag tänker efter!
Fredagsmys med barnbarnen, arbetade några timmar igår (gör det varannan lördag) därefter snabbt iväg, med en utvilad chafför vid ratten, till mässan i Partille.
Tror att jag slog eget rekord i att handla snabbt, 2 timmar......fast det berodde nog mest på att dom stängde 18,00 och att scrappkassan var en aning ansträngd.Jag är iallafall supernöjd med inköpen, bl a några stycken punchar som jag gått och drömt om, några Spellbindersdies, lite papper och dekos. Sist men absolut inte minst, hÄnglar, dessa supersöta stämplar som jag upptäckt sent om sider!
Dagen har gått åt till vila, pyssel och plock, ja, en skön söndag utan några "måsten"!
Har gjort färdigt ett julkort och en tag som jag påbörjade i veckan. I blått...... trodde aldrig att jag skulle göra julkort i blått, men jag blev faktiskt riktigt nöjd.
Tänk om jag kunde lära mig att ta bra bilder med riktigt ljus också, men det blir kanske inte bättre med våran gamla kamera! Iallafall bra att ha något att skylla på!
Posted by Picasa
Tomten kommer från Landstoken och julpapper från norska Vibeke Spigseth, köpte det förra året, kommer inte ihåg var men hoppas på att hitta några i år också för jag tyckte mycket om dom.

Ha en skön söndagskväll!
Kram Lena

onsdag 23 september 2009

Juligt och filmtajm!

Har testat att göra en jultag, fick en mall av vännen Lena, tyvärr syns inte den fina formen upptill men kika gärna in till henne så kan ni se vad jag menar. Det är så kul att prova lite olika saker och man får ju massor av inspiration när man gör sin bloggrunda.
Naturligtvis blev det ett gammalt vanligt 15x15 kort också när jag ändå var igång!
Pappersrester från ifjol lite nya blommor och band från Scraphörnan, en tomte från Skogstokiga och stämpel från......jag tror det är Reprint.
Det var allt för denna gången, nu ska jag alldeles strax ge mig iväg för att gå på bio. Har en bit att åka men 18,00 sitter jag med en STOR låda popcorn och bara väntar på att det ska börja.
Filmen ...... ja, det är "Flickan som lekte med elden", hoppas den är lika bra som boken! Posted by Picasa

lördag 19 september 2009

Jippiii !

Jag har vunnit ........... ja, jag har dubbelkollat och det står LenA ! Hos Änglahus hade man chansen på en härlig Candy och där har jag vunnit! Ja, ja ett tröstpris, men vad då, jag har VUNNIT !
Stort Grattis till er andra som också hade turen att vinna!

Jag lovar, detta var ett bra sätt att börja dagen på!


Kram Lena

fredag 18 september 2009

Ett nytt kort!

Blev så inspirerad av ett kort med denna vikningen, tror det var hos Prickiform, så jag var bara tvungen att försöka. Det var riktigt roligt att pröva något annat och dessutom känner jag mig ganska nöjd! Möjligtvis att det finns bättre lösnigar på hur man håller samman kortet ..... ett band kanske ...... tar gärna emot tips!

Har använt papper från MajaDesign och lite blingisar från Scraphörnan, den söta hÄnglaflickan har jag fått av vännen Lena. Har en lång önskelista med olika hÄnglar som jag ska köpa på mässan i Partille, men man får väl se hur långt pengarna räcker, brukar finnas en del frestelser när man besöker mässor.

Ha en go fortsättning på helgen!
Kram Lena
Posted by Picasa

torsdag 17 september 2009

Inlägg av annan sort.....

.....men jag är bara tvungen!

Blev påmind i morse om att det snart är Glöggtider = härliga tider och att Blossas årsglögg har smak av mandarin, mmm visst låter det gott!

Är inte den som hänger på låset på systemet så det har hänt att jag missat deras årsglögg vid något tillfälle, ofta tar den slut väldans fort. Men .... idag har jag förbeställt via internet, fyndigt eller hur!
Om det finns någon mer glöggfantast där ute kan jag tipsa om att det går bra på http://www.blossa.se/.


Kram Lena

söndag 13 september 2009

Grattis!



Grattis på 1-årsdagen!

Tänk vad tiden går fort..... ett helt år sedan lilla Ellen föddes!



Igår var det tårtkalas och massor av presenter, Ellen hade roligast med alla papper så tanken dök upp .... kanske en blivande scrappare??....men jag blev snabbt påmind om att små barn gör så!!

Självklart hade jag gjort ett kort dagen till ära, söta Doraline med tårta, ett motiv som jag fått av vännen Lena. Av någon anledning glömde jag att fota kortet så idag får födelsedagsbarnet pryda mormors blogg.

Önskar er en bra vecka med härligt höstväder!

Kram Lena

torsdag 10 september 2009

Dopkort ...igen!

Så var jag klar med dopkortsbeställningen! Även denna gången går det i blått enligt önskemål.
Ängeln kommer från Motivet och bakgrunden är en stämpel från Inkido som jag tycker passar bra till dopkort.
Den lilla pojken ska heta Elian, ett för mig ovanligt namn men som jag tycker är jättefint!
Hoppas att ni har haft lika härligt väder som vi idag, man skulle nästan kunna tro att sommaren har ångrat sig och vill stanna kvar!
Ha det gôtt!
Posted by Picasa

måndag 7 september 2009

Dopkort!

Hoppas helgen var skön och att ni fått en bra start på veckan!
För egen del känns det som tiden har gått alldeles för fort dom senaste dagarna, tiden att pyssla har nästan varit obefintlig. Jag hann som tur var färdigt ett dopkort som jag hade en beställning på, ytterligare ett dopkort är på gång men ska inte vara färdigt förrän på lördag, så det får ni se vid senare tillfälle.
Inne på Scraphörnans blogg kan man nu rösta på bidragen i veckoutmaningen som jag skickade in en LO till........snälla, snälla, jag har inte en enda poäng än!!!
Ha det gott!
Kram

torsdag 3 september 2009

Veckans utmaning......

........hos Scraphörnan blev en tävling och då är man ju inte sen att hänga på! Man får tolka Marits skiss fritt men det ska synas tydligt att man har utgått från den.
Här ser ni min tolkning, jag har använt mig av papper från Maja Design och KaiserCraft. Texten är stickers från AC, Chit Chat, dom kändes lite "glassiga" och det tyckte jag passade här.Tyvärr är bilden kass men längst upp till höger har jag stämplat en swirl i rosa, lite bling från KC och spets från gömmorna.
Hoppas ni har det bra i ruskvädret, själv är jag en höstmänniska så jag njuter och längtar faktiskt efter okt-nov....ja, jag vet, det låter dumt men så är det!
Kram Lena