lördag 20 februari 2010

Snö!


Blev så inspirerad av goa bloggvännen Lene som visade en snöbild! Här kommer mina.....bilderna på julgranen är tagna med ett par dagars mellanrum, den nedre för bara en liten stund sedan!




Ett litet tillägg: den bruna pricken i höger hörn av vindskyddet är en myggholk inköpt i Norrland....den är garanterat tom för tillfället!









Stackars min lilla tomte , insnöad och fastfrusen!




Taget från fönstret i mitt pysselrum för en stund sedan, snön bara fortsätter att vräka ner, var ska det sluta!?
Snökramar från Lena
Posted by Picasa

Första Påskkortet i år.....

.....får bli mitt bidrag till Lena BEs färgutmaning! Grönt, gul och orange är färgerna man får använda, kort, LO eller altrat det väljer man själv! Passa på att kila in till Lena där finns så mycket fint att vila ögonen på, 12000 besökare, ja det säger en hel del tycker jag!
Jag har använt orange cardstock och prickigt papper från FormaHantverk, därifrån kommer även kycklingstämplarna. Texten är från Bildmålarna, några brads blev det också( fast dom bröt jag lite brutalt benen av och limmade fast istället ).Kortstommen är vit, det var tillåtet att blanda in vitt om man ville och då får man ju passa på!
Ha det nu så gott ni kan i snökaoset, här brinner det en mysig brasa i spisen och över pysselbordet lyser flitens lampa!
Kram på er!
Lena
Posted by Picasa

torsdag 18 februari 2010

Oj, vad jag har längtat......


efter en stund till att få sätta mig vi datorn och berätta!

Igår var en alldeles vanlig lite gråmulen dag med isande vindar och snö i luften! Då kom posten och med ens fick hela tillvaron en glänsande guldkant. I lådan låg ett brunt kuvert som innehöll den vackraste ask jag sett....och den var till mig! Helt ärligt så blev jag faktiskt rörd till tårar av denna omtanke och jag satt länge och bara vred och vände på den, full av beundran. TUSEN TACK LENA!
Allt annat jag sett bleknar vid sidan av denna ask...ja ni kan ju själva se även om bilderna inte är de bästa! När jag drog ut den lilla lådan så fanns även där en överraskning men den får bli en hemlighet......tack, tack, tack!

Nu får jag önska er en bra helg trots utlovade snöoväder, erkänner att även om jag älskar vinter och snö så finns det gränser! I morse när vi vaknade så hade det kommit dryga dm och mer har dom ju lovat, men, men man kan ju inte säga annat än att det är bra pysselväder!

Ha det bäst!
Kram

Posted by Picasa

söndag 14 februari 2010

Alla Hjärtans Dag!



Har gjort några askar som jag ska ge bort idag!
Hittade min Top Score när jag städade mitt pysselrum och nu kom den till användning. Love Struck är ett härligt papper från MM och det har jag använt på locket närmast i bild, har även klippt ut hjärtan från samma serie och satt det översta med distanskuddar, tyvärr syns det inte på bilden. Till locket med rosett har jag använt KCs papper, underdelarna är gjorda av brun cardstock.
Önskar er alla en underbar ALLA HJÄRTANS DAG!
Kram
Posted by Picasa

tisdag 9 februari 2010

Upphittad!

Eller iallafall hämtat bilden från albumet igen!
Så här ser den ut med papper och Tiny Alphas från MM, namn och årtal har jag stämplat på cardstock, embossat och klippt ut. En liten blommig spillbit blev jag också av med, tror den är från KaiserCraft.

Ja, idag blev det två inlägg,lite ofrivilligt, men ändå, tror bestämt att lusten är på väg tillbaka!

KRAM på er!
Posted by Picasa

Tisdag.....

......igen, upptäckte att det har gått en hel vecka sedan jag skrev något här sist. Trots att jag inte arbetar nu så går tiden sååå fort, fast det är klart att när man börjar tänka efter så har man ju hunnit med en hel del sedan förra tisdagen, dock ej på pysselfronten.Ett kort har jag iallafall gjort, inte dåligt tycker jag själv eftersom jag knappt har närmat mig pysselrummet efter jul.
Har använt papper från Inkido, stämpeltexten kommer från FormaHantverk och den gulliga nallen är från hÄnglar o stänglar (tror jag), har nämligen fått den av goa vännen Lena.
Hade även tänkt visa årets kalender som har fått ny kostym men på något sätt har jag lyckats med trolla bort bilden från detta inlägget , återkommer när jag hittat den igen.
Bara som lite kuriosa så kan jag berätta att jag inte alltid är vän med datorn men envis som jag är så tror jag fortfarande på att endera dagen ska jag ta makten.
Ha det bäst!
Kram

Posted by Picasa

tisdag 2 februari 2010

Länge sedan sist!

Mitt i snö och kyla blir jag alldeles varm i hjärtat när jag märker att det finns vänner där ute som skänker mig en tanke trots bloggtorkan som råder här. Tack.... ni ska veta att det betyder jättemycket!

Efter ett besök på Arbetsförmedlingen idag håller jag som bäst på att landa i arbetslösheten som jag gick in i när denna månaden började, även om man är förvarnad så känns det lite vilset just nu! Förmodligen är det väl tanken på detta som gör att pyssellusten och inspirationen har varit som bortblåst ett bra tag.

Men just nu i denna stund har jag börjat röja så smått i min pysselhörna och kanske det kan hjälpa till att väcka lusten igen!

Ha det gott och ta hand om er!
Kram