torsdag 24 juni 2010

Glad Midsommar!



Vill önska er alla en riktigt skön Midsommarhelg!
Kram Lena

lördag 19 juni 2010

Landning pågår.....

...i vardagen igen! Efter fyra dagar (och delar av natten) med bara scrapping tar det en stund att komma ner på jorden igen.
Men oj, vad roligt det har varit! Glada återseenden och ny vänner, massor av inspiration och en duktig ledare
som hållit ihop det hela, till slut får man ju inte glömma maten.......detta att gå till dukat bord med god mat, vilken lyx!
Nu kommer vi till det lilla ordet....MEN.....min kamera hade bestämt sig för att lägga av just nu så inte en enda bild har jag kunnat ta själv!
Gissa vilken sorts butik jag ska besöka under helgen!!!!!
Nu är det så att alla alster som vi skapat kommer att samlas på en cd så den biten behöver jag inte sörja över men jag har inget att visa här idag ....men det kommer!
Så till sist en efterlysning....är det någon som vet var sommaren är???
Ha det gott alla vänner!
Kram Lena

tisdag 15 juni 2010

Mitt bidrag!

Ja, nog brinner det i knutarna alltid, men här är mitt bidrag till Skrotbokens tävling! Sent i går eftermiddag fick jag förfrågan om att göra ett kort till lille Aron som fyller 1 år i morgon. Egentligen skulle jag nog sagt nej men med Skrotbokens tävling i färskt minne så fick nattsömnen sig en törn, men vad gör det för idag ska jag BARA SCRAPPA hela dagen!
Ett alster med vimplar var kravet och så här blev mitt resultat!
Papper från Prima Marketing, My Mommy and Me,och jag har använt båda sidor av det, ett tryck av den söta kaninen som kommer från Skogstokiga fick jag för ett tag sedan av vännen Lena och jag tycker den passar utmärkt till en liten kille!
Även den lilla textbiljetten kommer från Skogstokiga, alfabetet är små stämplar från Artoz.
Och jag kan nog lova att det blir fler kort med vimplar för det var riktigt roligt att "pilla" med dom!
Ha det nu riktigt gott hela veckan och att solen som lyser så skönt på mig just nu vill göra det på er också!
Kram Lena

måndag 14 juni 2010

Det brinner i knutarna.......

.......men än hinner du vara med och kanske bli lycklig ägare till dessa fina örhängen! Vad som krävs får du svar på om du kilar in till Skrotboken....men skynda ....16 juni är sista tävlingsdagen!
Kram Lena

söndag 13 juni 2010

Det börjar ljusna......

.......inte på sommarhimlen, den är lika grå och trist fortfarande men min tillvaro ser lite ljusare ut!
Har suttit lite emellanåt och pysslat men den där riktiga känslan har inte velat infinna sig förrän nu. I idrottssammanhang kallas det ju för att pricka in formen och det är väl vad jag har gjort nu också för på tisdag ska jag gå på kurs. Hellidens Folkhögskola har sommarkurser varje år och efter att ha gått en sådan så blir man beroende, att ämnet för kursen är SCRAPBOOKING gör inte saken sämre, det finns naturligtvis kurser i annat hantverk också men pappersälskare som jag är passar det mig perfekt. Tänk bara att få sitta och pyssla tillsammans med likasinnade i 4 dagar utan att behöva tänka på något annat....japp, det blir min verklighet nästa vecka!
Vill passa på att ge en bamsekram till alla er som lämnat goa ord både här i bloggen,via mail och snigelpost under min frånvaro. Ni ska veta att det värmer!
Till sist ett blomkrukekort som min mamma fick på morsdag!

Det mönstade pappret kommer från Daisy Bucket och har minst ett år på nacken, kanske två! Textstämpeln har jag köpt på någon mässa och jag tror den är från Pysselmyran.

Ha det gott! Kram Lena

Posted by Picasa