torsdag 15 juli 2010

Det regnar.....

......ett lätt härligt sommarregn,sååå skönt! Äntligen något som verkar normalt igen, då tänker jag på det skyfall och den hagelskur som kom i tisdags, hagel så stora som pingisbollar,(nej,jag överdriver inte) som slog sönder altantak och många fick bucklor på sina bilar.
Varmt och skönt är det fortfarande men kläderna klibbar inte fast och det är lättare att andas, alltså i mitt tycke väldigt behagligt!Jag har t o m fått lite pysselsug men det beror nog på mötet med goa vännerna Lena och Gertrud på mässan i Kungsbacka i lördags, tusen tack tjejer för en minnesvärd dag! Något som också bidrar till lusten att pyssla är min nya kärlek...på pappersfronten alltså....den andra är gammal! Freja Skapargård hade en monter på mässan och när jag gick därifrån var kassen ganska tung! Med dessa papper och med hjälp av den nya...där försvann det namnet....ok, "vikplattan" från MS har jag knåpat ihop ett gatefoldkort, blomman med swirl från Vilda och textstämpel från Kortmakarens vårkit!

Hops...färgerna på fotona ser lite mysko ut på min skärm....hoppas ni håller tillgodo ändå!
Ha det gott alla!
Kram Lena ( detta skulle stå längst ner men se det ville inte min (o)vän datorn)

Framsidan
 

Baksidan
 

Insidan
 

måndag 5 juli 2010

Vilken sommar!

Nu får man verkligen kompensation för den långa kalla vintern!
Med 31 varma grader var det skönt att ha nära till Vätterns strand i lördags. Där i skuggan av ett stort träd låg jag och funderade på livet och kom fram till att i stora drag är det helt perfekt, klart är att det finns vissa saker man skulle välja bort om möjlighet fanns, men så funkar det ju inte! En sak som bidrar till att det är perfekt är verkligen alla ni goa bloggvänner som det tyvärr känns lite som om jag har försummat en hel del det sista, men var säkra....jag kommer tillbaka när solen går i moln!

Måste bara berätta att jag nu är lycklig ägare till ett par fina silverörhängen som jag vann hos Skrotboken, kan inte skryta med att kampen var särskilt hård då deltagarna var få (fick kämpa mot mig själv, hihihi),lite synd tycker jag med tanke på det fina priset!

Verksamheten vid pysselbordet är lika med noll men jag har ett kort som jag inte visat tidigare och som jag tycker passar utmärkt idag! Älskar Penny Blacks söta katter!

 
Posted by Picasa


Stor KRAM och ha det gott alla där ute!
Lena