onsdag 22 september 2010

Första julkortet......

....för i år! Ja det blev resultatet av en sömnlös natt!
Just nu vaknar jag mitt i nätterna och är klarvaken, går ner i köket och mäter och funderar på sådana saker som jag egentligen inte behöver skänka så mycket energi för både min egen älskade "hantverkare", elektrikern, snickaren och golvläggaren vet precis vad som behöver göras och hur det ska göras. Det är väl mitt kontrollbehov som spelar mig ett spratt....men varför just på nätterna när jag vill sova!???

För att försöka koppla av satte jag mig vid pysselbordet och här ser ni resultatet av en djupdykning bland överblivna papper och band från fjolårets korttillverkning.

 
Posted by Picasa


Och ja, det hjälpe, när jag var klar med kortet kröp jag ner i sängen igen och sov gott några timmar!

Ang. köket så går det sakta men säkert framåt. Elektrikern har varit här en vända, om planen håller så kommer mattläggaren nästa vecka, nästan alla skåpstommar är ihopsatta och just nu hör jag hur spackelspaden dras utmed väggarna. Och visst går det bra att ha alla skåpstommar och luckor i vardagsrummet, porslin och grytor i bananlådor och torrvaror i kassar, allting tar bara lite längre tid.......men vem har bråttom?
Ha det gott alla där ute!
Kram Lena

onsdag 15 september 2010

repris!

När tekniken krånglar har jag absolut inget att sätta emot,bara ett nytt tappert försök att få in bilderna! Så varsågod och njut.......av att det inte ser likadant ut hos er!?



 

 

 

 
Posted by Picasa


Ha en härlig fortsättning på dagen!
Kram Lena

tisdag 14 september 2010

NU......

eller aldrig, ja ungefär så går tankarna kring mitt bloggande....och jag har kommit fram till NU!
Känner att jag kan inte klara mig utan alla er goa bloggvänner, njuta av alla fina alster och hämta inspiration...."prata" lite emellanåt via kommentarer eller mail.....ibland få ta del av eran vardag och fest osv....ja, jag tror nog inte jag behöver förklara mer!
Har inget roligt att visa för så mycket pysslande har det inte varit för min del på sista tiden, iallafall inte på pappersidan däremot har jag haft ett återfall till garnkorgen! Det var ett tag sedan jag stickade och ännu längre sedan jag virkade så det var riktigt roligt att ta upp det igen.
Men i morgonkväll ska jag på pysselträff bland pärlor och papper hos Monika på CL.O.T Pärlor & Annnat så vem vet, nästa gång vi hörs kan det kanske ha blivit något att visa här i bloggen!

Fast så var det ju detta med att ta del av varandras vardag och om ni vill så delar jag gärna med mej av min just nu....det sägs ju att delad börda är lättare att bära, hihihi!

 
 
 
 
Japp, vi har börjat renovera vårat kök och jag kan lugnt säga att det görs med blandade känslor, för visst är det roligt att få nytt och fint men det är en lång väg dit......!

Så till sist men absolut först och främst.....en bamsestor KRAM till er alla där ute som på ena eller andra sättet hört av er till mig under min bloggtorka! Ni lyser upp vardagen och era ord värmer hjärtat! KRAM!

Ha det bäst!
Kram Lena