måndag 30 maj 2011

Någon.....

.....som kan hjälpa mig?
Helt klart har det hänt något med blogger sedan jag skrev min senaste kommentar för hur jag än försöker så misslyckas det. Får hela tiden uppmaningen att logga in????? Kanske någon inställning som jag missat?!

Hoppas på HJÄLP, TACK på förhand!
Kram Lena

onsdag 25 maj 2011

Varm!

Ja, det är just det jag blir i hjärtat av all omtanke från er goa bloggvänner som jag fått på olika sätt under min frånvaro i bloggvärlden. Bamsekram till er!

Allt är bara bra med mig, det har varit en stressig tid men nu har jag landat i ett nytt jobb, om än bara tillfälligt.Lite roligt är det faktiskt att konstatera att fast man är snudd på 60 så är det inte omöjligt att få sommarjobb, hahahah!

Kan inte påstå att jag varit särskilt kreativ på hobbyfronten den senaste tiden men vid några tillfällen har jag motat bort dammet från pysselbordet och det har resulterat i bl a detta kortet.


Har också några gobitar att visa som jag fick med posten när jag firade födelsedag, titta och njut!

Stort tack till dig Pernilla

Och ett lika stort tack till dig Lena!

Sist men absolut inte minst vill jag visa att den vackra almanackan som jag hade turen att vinna hos Elin har landat hos mig!


Nu ska jag försöka få lite välbehövlig sömn för i morgon åker mannen i mitt liv och jag på en minisemester till Falkenberg över helgen, detta trots att vädergudarna bara lovat regn och blåst, men sommarjobbar man får man ta de tillfällen som bjuds, hihihi!

Ha det gott alla där ute och var rädda om er!
Kram Lena