onsdag 12 januari 2011

Äntligen!

Efter mycket hit och dit mellan olika diskar (hmmm, heter det så???) är jag helt slut MEN nu kan jag föra över bilder igen och visa här i bloggen. En härlig känsla eftersom jag lyckats att fixa det alldeles själv....nja, ok jag fick en 5-minuterskurs av svärsonen som jag snappade fragment av, man vill ju inte verka "dum" utan säger "jaha, var det så enkelt" för det ser verkligen lätt ut när dom som kan kastar sig fram mellan olika moment.

Här kommer i allafall några bilder på ja, just det....julkort! Om någon tycker att jag är lite sent ute så är det precis tvärtom, jag har nämligen hoppat på något som jag sett hos bl a Bimsans Krusiduller nämligen ett julkort i veckan 2011. Ja, nu får man väl se hur länge det håller men här är vecka 1 och 2!


 

 
Posted by Picasa


Jag hoppas att ni alla har fått en bra start på det nya året!
Själv har jag så smått börjat hitta tillbaka till pysselbordet där det just nu ligger en LO under process som jag ska visa så småningom, kommer förmodligen att ta sin tid för någon snabbscrappare kommer jag nog tyvärr aldrig att bli!

Ha det gott ut i stugorna!
Kram Lena

9 kommentarer:

Lena sa...

Heja, heja Lena. Så roligt att se dig här igen. Lyckats bra med tekniken har du också gjort! Sedan måste jag säga att du är då förståndig till max. Som redan har börjat med årets julkort. Ha det så gott. Kram Lena

Lena sa...

Jag blev ju så till mig här, när jag fick se dig. Glömde ju skriva att dina kort är superfina. Snygga papper.

Gertrud sa...

Hej Lena jag är såå glad att se dej igen. Och fina kort har du gjort, jag ser att takterna sitter i :)Nu ska vi ha kul, hoppas vi ses när det våras ute. Kram Gertrud

Pernol sa...

Jättefina kort! Det är bra med framförhållning. Då slipper man stressa i julmånaden. Jag har hört talas om de som gör ett kort för varje siffra under månaderna. I januari gör de 1 st julkort, i februari 2 st julkort, i mars 3 st julkort o.s.v. På så vis skulle man få ihop 72 st (?) julkort under året.

Ha det gott!
Pernilla

lk46 sa...

Hej lena! va kul att du är tillbaka här!!!!
Kättefina kort.. du är duktig om du kan hålla detta! Jag har bestämd ett i månaden, det tror jag mer på!
ha det gott vännen!
kram lene

Petra sa...

Kul att se dej här igen. Finfina julkort du gjort. Jag hade också tänkt hoppa på det där med ett julkort i veckan men har inte hunnit än. Har en vecka på mej, sen börjar vi riva ut köket och då vet DU att jag inte kommer att hinna med så mycket, eller hur?
Kram
Petra

Lena B E sa...

Hejsan!
Jättekul att du är tillbaka igen!! :)
Jättefina kort du gjort, vad duktiga du och dom andra tjejerna är som gör julkort nu redan, himla smarta är ni också!! :) Där kan jag och fler med mig sitta med lång näsa och kämpa med korten när julen nalkas nästa gång, eller hur? Hihi ;)
Ha det så bra och ha en trevlig helg.
Kramar från Lena

Britt-Inger sa...

Tack för titten :) Ja tänk så skönt att inte behöva gör kort till julen, så vi kämpar på ;)
Jätte fina julkort :)
Ha det gott där du är.
Kramen, BI

Linda - Allt och/eller Inget sa...

Vad fint kortet med pepparkaksgubbar på är!! Alla kort du gör är förresten helt underbara!