söndag 13 februari 2011

En liten tavla......

....istället för ett gratulationskort blev det när ♥ Kajsa ♥ fyllde år i december, på baksidan finns en hälsning från mormor och morfar!

 
Posted by Picasa


Trots snöstorm och minusgrader hade jag svårt att hitta inspiration när veckans julkort (finns i sidebaren) skulle skapas, vilket självklart får mig att fundera på hur det ska gå med utmaningen!

Dessutom har jag fått ytterligare en utmaning...en ny dator....vilken upplevelse, men en hel del nytt att lära sig! Efter att försökt läääänge att komma på hur Photoshop funkar fick jag snällt sparka igång min gamla trotjänare till dator och redigera mina kort i Picasa innan jag kunde göra detta inlägget. Får jag inte möjlighet tidigare så ska jag lära mig hur Photoshop fungerar i sommar för när anmälan till sommarkurserna på Hellidens Folkhögskola kom i veckan fanns det en kurs i Digital bildbehandling för scrapbooking! Kan man ha mer tur? Fast jag kan nog inte låta bli att gå en vecka med scrapbooking heller.....som tur är finns möjligheten, en kurs i juni och en i aug, kan det bli bättre! Om någon tycker det låter kul så kika in på deras hemsida här så kanske vi ses i sommar!

Här har vi ett underbart vinterväder idag så nu ska jag gå ut och njuta av solen!

Ha det gott!
Kram Lena

15 kommentarer:

Lena sa...

Hej Lena!
Åh, vad söt hon är Kajsa. Här låter du verkligen fotot tala. Den är grymt snygg!
Vilken tur du har. Som hittat två bra kurser och grattis måste jag säga, till nya datorn. Ha en bra vecka. Kram Lena

Lätta och Goda recept sa...

Någon som är lik mormor!!!
Kalasfin, snyggt när du har sparsmakat med dekos och foto i centrum. Verkligen jättefint.

Kursen på Helliden låter verkligen jättekul, nästan så man blir sugen...

Kram o trevlig vecka

Gertrud sa...

Ja du Lena, jag fattar. Fotot ska tala, det visar du här. Vilken söt tavla och vilken söt tös. Jag skulle också vilja lära mig lite Photoshop, det är så snyggt när andra gör lite mer av sina kort när de visar dem i bloggen. Liksom snygga ramar, ska bli kul att se vad du lär dig. Ha en bra vecka och var rädd om dig. Kram Gertrud

smuulan sa...

Jättefin tavla, och jag tycker också att du lyckats jättebra med julkortet trots brist på inspiration!

Britt-Inger sa...

Ja du, vad säger man.... man kan blir tokig för mindre! Det är som om dessa datorer har ett eget liv och bara sitter och jä_las med en, men det är tur att man inte ger sig i första taget. Skulle också behöva lite kurser ;);)
Jätte fin tavla på en liten sagolik tös!
Ha nu en skön Alla Hjärtans Dag!
Kramen, Britt-Inger

Lene sa...

hej vännen!
En sån underbar bild, kan väll inte bli ett bättre grattiskort!!!!
Vill önska dig en trevlig alla ♥ dag!
Kramizar från Lene

Evas Pyssel sa...

Vilken härlig tavla !! Ja, jag undrar med om man klarar alla 52 julkorten, men skam den som ger sig !!! Ifjol anmälde jag mig till en kurs i digitalscrapbooking men det var bara jag som var intresserad ???!! Gick istället Photoshop elements. Riktigt bar kurs. men jag har inte köpt programmet än !! Ska så småningom. Kram Eva

Unknown sa...

Jätte fin tavla !!
Roligt att få nått personligt
Ha en bra alla hjärtans dag
/ Elin

Lena B E sa...

Åååh så fint!! :)
Jättefint julkort du gjort igen också!! Nu ser jag det i alla fall, ha ha. ;)
Ha en riktigt trevlig alla ♥ans dag!
Kramar från Lena

Lena sa...

Ha en bra Alla Hjärtans Dag. Kram Lena

Petra sa...

Jättefin tavla du gjort, så trevlig ide. Söt liten gumma också.

Ja du, köket...
Hantverkare di lovar o lovar, i fredags som först låg mattan på plats. Vi har tvättmaskin i köket också o i lördags skulle gubben min förbereda så det går kvickt att få in tvättmaskinen igen när allt annat är klart. Jodå, han borrade rätt in i ett vattenrör så det började läcka. Inget vatten i huset på hela helgen, inte ens kallvatten. Så nu har vi bott på hotell i 2 nätter. Det blir ett dyrt litet borrat hål, bara föra att det ska gå snabbt sen.... Nära nervsammanbrott i lördags, du fattar nog. Nu har jag 2 gubbar här som håller på att sätta upp skåpen.

Annacarin sa...

Men vilken fantastiskt bra idé!! Så snyggt, den tänker jag nog apa efter när det är dags här... Ha en bra <3 Alla hjärtansdag <3

Ps. tack för snälla ord i min blog...
Många kramar Annacarin

Pernol sa...

Jättesöt LO!

Ha en trevlig Alla Hjärtans Dag!
kramis ♥ Pernilla

Petra sa...

Nu är det lite roligare, ska sätta in alla grejer i mina nya fina skåp. Men vi har fullt upp ännu ett tag, ett helt rum fyllt med kartonger ska tömmas, bland annat:).

Britt-Inger sa...

Kikar in och önskar Dig en mycke skön helg också, med Myyyycke ;) pyssel.
Tack snälla för dina goa kommentarer, dom värmer!
KRAMEN, till dig.
Britt-Inger