fredag 13 november 2009

Förvaring!


Finns det någon som slår IKEA när det gäller förvaring?
Denna gången gällde det mina ProMakerpennor som låg i en enda röra.
Fick ett tips på Stämpelsnacks forum om en liten låda kallad Krus som skulle vara bra, så igår när jag hade "vägarna förbi" Ikea köpte jag fyra stycken.
Helt klart ett bra köp!
Varje låda har tre fack så man kan lätt söka bland de olika färgerna och till mina 75 pennor räckte det gott och väl med 3 lådor, den fjärde fick bli förvaring till annat smått o gott.
Lock som sitter fast bra ingår i priset men dom är lättare att stapla utan och på pysselbordet känns dom bara ivägen, däremot är dom ju bra om man ska ta med lådorna.
Ett Julkort får också plats i detta inlägget
lilla hÄngla är ju målad med ProMaker!
Papper från Bo Bunny och God Julstämpel från Prickiform.
Ha en bra helg!
Kram Lena
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Lena sa...

Hej Lena!
Här är en till som har sina pennor i en enda röra. Smart tips det där med lådorna från IKEA. Det måste jag fixa vid nästa besök i affären. Snyggt julkort du gjort. Önskar dig en härlig helg med fart och fläkt i lekhörnan med de små. Ha det gott. Kram Lena

lk46 sa...

Smart, smart att göra så! jag har inga Promaker, målar med akvarell. Det är så lät att luras till att använda något nytt, men jaf ska hålla kvar vid detta då de var ganska så dyra.
Julkortet är så snyggt, jag gillar det!
Kramizar från Lene

Lena sa...

Skrev ett inlägg här, men det försvann!!
Hej Lena!
Ja, det är lussekatter som jag "bakat" själv. Liksom när man bakar på riktigt så blev storleken på dom väldigt skiftande. ha det bäst. Kram Lena