tisdag 3 november 2009

Tillbaka.......

...efter en lååång väntan, många samtal med Tele2 och en hel del irritation! Sju(7) veckor har det gått sedan jag beställde det.....!!!
Men nu är allt detta över och jag hoppas att ni inte har glömt mig helt! Ska under kvällen försöka hinna kika runt hos er och se vad ni har haft för er, förmodar att det är en hel del!
För egen del så har det blivit en del julkort men jag måste erkänna att lite av inspirationen försvann tllsammans med bredbandet så nu gäller det att ta nya tag.

Ett plus (men bara ett litet ett) under denna väntan har varit att jag tog tag i en annan passion som har varit vilande ganska länge.....nämligen att sticka! Har hunnit med ett gäng med tomtar som är klara för tovning och en halsduk som ska få värma mig under vintern. Och av bara farten lovade jag att sticka ett par små tossor till vårat väntade barnbarn! Får väl se hur det går nu när jag har fått tillbaka mitt efterlängtade bredband........!
Ha en skön kväll!
Kram Lena

4 kommentarer:

Lena sa...

Åhhhh Lena, vad roligt att se dig på banan igen. Ush vilken lång väntan du har haft på att få nätet till att fungera. Att det ska behöva ta sån tid! Hur som helst välkommen tillbaks och jag ser fram mot att få se nya alster i din blogg framöver. Kram Lena

Annacarin sa...

Har absolut inte glömt dig kul att se dig både här och ''in the real life..'' =)
Visst är de roliga! Jag håller på och testar en massa saker, olika färgläggning mm.
Ha det gott, Annacarin

Ingela sa...

Heeej!

Åhhh snälla söta du....STORT TACK för din kommentar i min blogg :-) Blev riktigt rörd av dina ord!

Oj, 7 veckor...det är ju en hel evighet, jag hade nog flyttat till ngn släkting om det hade tagit sådan tid *fniss*

Nu ser jag med stor spänning fram mot alla dina kort, dina stickade tomtar och dom små tossorna till det stundande barnbarnet :-)

Varma kramar
Ingela

lk46 sa...

Hallo min vän! va kul att du är tillbaka. Så synd att du inte kunde vara med på vår chatt, det var så kul!
Ibland kan jag längta efter att sticka, men jag får så ont i mina axlar så jag låter bli!
Ha det gott så hörs vi1
Kramizar från Lene