torsdag 13 augusti 2009

Nu är problemet löst!

Vilken tid det tog, men nu är datorn pigg och kry igen! Det var inget stort problem, det som tog tid var att få någon som kunde hjälpa mej, semestrar och annat var i vägen! Jag ska inte försöka förklara felet för det klarar jag inte men jag tyckte det pratades om låsning i brandväggen!?Vad vet jag???

Det konstiga var att första dagarna utan dator var jag otroligt rastlös och stressad, men allt eftersom tiden gick så blev det bättre och nu har jag nästan vant mej vid att ingen ha! Känns lite som att börja om och det bara efter 10 dagar, vilken vanemänniska man är!
Inte har det blivit så mycket pysslande heller! Har ialla fall fått till tre KAOSkort som nu ska iväg till sina mottagare.
Nu ska jag tillbringa resten av kvällen i TVsoffan med maken(har nästan fått lite smak på det , jag som så sällan ser på TV) men i morgon ska jag försöka uppdatera mej om allt som har hänt hos er andra, det ser jag fram emot!

2 kommentarer:

Lena sa...

Halloj Lena!
Roligt att se att du är tillbax igen. Det är inte lätt att förstå sig på datorer som krånglar, dom ska bara fungera,ha,ha. Du får inte lägga dig till med ovanor nu, titta på tv, när man kan pyssla ( fniss)...Ha en bra dag. Kram från Lena

Annacarin sa...

Kul att se dig på banan igen..=0)
kram Annacarin