lördag 22 augusti 2009

Veckan som gått.......

......har varit otroligt omtumlande och inte alls som jag hade planerat! En akut sjukhusvistelse har påmint mej om hur viktigt det är att leva i nuet!
Kunde aldrig drömma om den uppståndelse det blev när jag fick bröstsmärtor och mest för att lugna familjen sent om sider gick med på att åka till sjukhuset.Trodde faktiskt att jag skulle vara hemma efter några timmar......det tog 4 dagar.......
Dessbättre har det visat sej att jag har ett hjärta som inte följer alla de normer som gäller för ett normalt EKG och smärtan......ja, kanske det var en påminnelse om att njuta lite mer av livet och inte bara hela tiden rusa vidare till nästa projekt,vad vet jag!? Hjärtinfarkt uteslöts efter några blodprov men kärlkramp kvarstod ända tills läkarna var övertygade efter en kranskärlsröntgen!
En stor kram till alla underbara läkare som tar kvinnohjärtan på allvar och inte ger sej förrän dom har uteslutit någon form av sjukdom!

Så här sitter jag nu igen vid min dator och försöker uppdatera mej, kikar lite åt pysselbordet och känner hur inspirationen kommer krypande i kroppen, härlig känsla!

Ha en fortsatt skön helg, det ska jag garanterat ha!

1 kommentar:

Lena sa...

Hej Lena!
Ja du, det är märkligt att det ska behövas något sånt här, för man ska påminnas om att leva i nuet. Det är så sant som det är sagt, men många gånger så svårt att leva efter. Man har så måsten, som innerst inne egentligen inte har någon större betydelse. Skönt att det tycks vara bättre med dig nu. Ha en jättebra helg. Vila och tänk på dig själv. Lite pyssel emellanåt är trevligt och avstressande. Sköt om dig och krya på dig kram. Lena