söndag 30 augusti 2009

Veckoutmaning!

Varje vecka har Scraphörnans Forum en utmaning och den senaste gällde knappar! För övrigt DT Ericas sista utmaning för forumet, för denna gången lägger jag till för jag hoppas verkligen att hon dyker upp igen, superduktig!
Tillbaka till knapparna! På denna LO tyckte jag att papperet i sig räckte som deko men att knapparna tog bort lite av allt det mörka på fotot, ja, sen var det lite svårt att sluta så det blev några utanför också!
Jag har använt papper från Prima, text och siffror är grungeboard från TH som jag har färgat med stämpeldyna och lagt Glossy Accents på!
Syskonen är två av mina tre älskade barn!
Ha det gott!
Lena

4 kommentarer:

Lena sa...

Jättefin LO du gjort.Gulligt med alla knapparna och fint fotografi. Håller med ig om Erica. Hoppas hon kommer tillbaks som DT, hon är så duktig. Ha en bra söndag. Kram

Annacarin sa...

Hej Lena, vad snyggt! Håller med dig om att knapparna lyser upp det lite. Måste säga att jag tycker att texten var snygg! Hör den till cuttle bug?
Jag har en sak till dig...
Kram Annacarin

Anonym sa...

hei!!;D
nyyydelig LO, skikkelig lekker:D!
klem ida:o)

Erica sa...

Vilken helt fantastisk LO. Tycker du verkligen har lyckats. TAck för inspiartionen med knapparna. Det skalljag komma ihåg och testa någon gång.

Tack för din härliga ord. De värmer jätte mycket.

Kramar Erica