söndag 27 september 2009

Söndagskväll!

Tänk vad en helg går fort, fast nog har jag hunnit med en hel del om jag tänker efter!
Fredagsmys med barnbarnen, arbetade några timmar igår (gör det varannan lördag) därefter snabbt iväg, med en utvilad chafför vid ratten, till mässan i Partille.
Tror att jag slog eget rekord i att handla snabbt, 2 timmar......fast det berodde nog mest på att dom stängde 18,00 och att scrappkassan var en aning ansträngd.Jag är iallafall supernöjd med inköpen, bl a några stycken punchar som jag gått och drömt om, några Spellbindersdies, lite papper och dekos. Sist men absolut inte minst, hÄnglar, dessa supersöta stämplar som jag upptäckt sent om sider!
Dagen har gått åt till vila, pyssel och plock, ja, en skön söndag utan några "måsten"!
Har gjort färdigt ett julkort och en tag som jag påbörjade i veckan. I blått...... trodde aldrig att jag skulle göra julkort i blått, men jag blev faktiskt riktigt nöjd.
Tänk om jag kunde lära mig att ta bra bilder med riktigt ljus också, men det blir kanske inte bättre med våran gamla kamera! Iallafall bra att ha något att skylla på!
Posted by Picasa
Tomten kommer från Landstoken och julpapper från norska Vibeke Spigseth, köpte det förra året, kommer inte ihåg var men hoppas på att hitta några i år också för jag tyckte mycket om dom.

Ha en skön söndagskväll!
Kram Lena

3 kommentarer:

Lena sa...

Hej Lena!
Wow, så fint kort och tags du har gjort.Söt stämpel och fin färg.Det går bra att göra blå julkort med tycker jag. Snabbt mässbesök du gjorde,hi,hi. Roligt att du hittade lite du ville ha. Roligt när man kan känna och klämma lite på sakerna. Lite skillnad än att handla över nätet.
Jag tror att Skördefesten alltid är sista helgen i november. Det är mycket trevligt. Mycket folk i rörelse och festligheter överallt.Verkligen värt ett besök. Ha det gott. Kram Lena

Annacarin sa...

Super snyggt med blått! Jag var också lite skeptisk i början till det, men det faller sig rätt naturligt ändå!
Var det skapa hantverk? har du deras hemsida? de kanske inte har någon?
Oj, vad frågor..Kram Annacarin

lk46 sa...

men ÅHHHHH så vackert, men visst är det vackert med blått! Dessa är det i alla fall!
Välkommen som följare av min blogg!
Massor av kramar från Lene