torsdag 3 september 2009

Veckans utmaning......

........hos Scraphörnan blev en tävling och då är man ju inte sen att hänga på! Man får tolka Marits skiss fritt men det ska synas tydligt att man har utgått från den.
Här ser ni min tolkning, jag har använt mig av papper från Maja Design och KaiserCraft. Texten är stickers från AC, Chit Chat, dom kändes lite "glassiga" och det tyckte jag passade här.Tyvärr är bilden kass men längst upp till höger har jag stämplat en swirl i rosa, lite bling från KC och spets från gömmorna.
Hoppas ni har det bra i ruskvädret, själv är jag en höstmänniska så jag njuter och längtar faktiskt efter okt-nov....ja, jag vet, det låter dumt men så är det!
Kram Lena

5 kommentarer:

Annacarin sa...

Jättefin tolkning av skissen! Snygg! Jag tittade själv på skissen och kände att denna skulle man kunna göra något av.. Så fina kort på den lilla tjejjen.. är det möjligtvis ett barnbarn!? Så söt hon är.
Många kramar Annacarin

Annacarin sa...

Ps. hösten har ju sina fördelar och det är rätt så mysigt när man börjar tända lamporna i fönstren och man sitter och myser inne.. för att inte snacka om de fina färger som hösten bjuder på.. jag ser också fram emot hösten!
Kram igen

Anonym sa...

knall fin;D!! ha en fortsatt super helg!!
klem ida:o)

Lena sa...

Hej Lena!
Vilken härlig LO du har gjort. Gillar den massor...så fina foton och så fint papper och dekorerat. Vi har varit nere i Skåne sedan i torsdags. Därav min bloggfrånvaro. Ha det gott. Kram Lena

Gurkiss sa...

Jätte fin lo, lycka till.

Kram Gurkiss

http://gurkiss.com/wp