lördag 20 februari 2010

Första Påskkortet i år.....

.....får bli mitt bidrag till Lena BEs färgutmaning! Grönt, gul och orange är färgerna man får använda, kort, LO eller altrat det väljer man själv! Passa på att kila in till Lena där finns så mycket fint att vila ögonen på, 12000 besökare, ja det säger en hel del tycker jag!
Jag har använt orange cardstock och prickigt papper från FormaHantverk, därifrån kommer även kycklingstämplarna. Texten är från Bildmålarna, några brads blev det också( fast dom bröt jag lite brutalt benen av och limmade fast istället ).Kortstommen är vit, det var tillåtet att blanda in vitt om man ville och då får man ju passa på!
Ha det nu så gott ni kan i snökaoset, här brinner det en mysig brasa i spisen och över pysselbordet lyser flitens lampa!
Kram på er!
Lena
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Lena B E sa...

Åh så jättefint påskkort du gjort!! :)
Dom där kycklingarna är så gulliga tycker jag. :D
Så smart att bryta av benen på bradsen och limma fast dom istället.
Vad roligt att du ville vara med i min utmaning, tack för ditt bidrag, gör gärna fler om du har lust. Det är bara roligt.
Ha en fortsatt trevlig helg, här väntar vi på mera snö nu, det skulle visst komma ett oväder nerifrån landet snart. Usch och fy!!
Wow så jättefin ask du fått av Lena J, jag har också haft lyckan att få en superfin ask av henne, har bara inte kunnat visa den i bloggen än. Men glad och stolt det är jag. :D
Kram från Lena

Lotta J-M sa...

Så gulligt så....

Monika L sa...

Tack för påhälsningen hos mig, och din peppning.Ändrar du på din sida, att jag är igång? Eller gör jag det???Du Facebook...jag säger bara det.Tack för senast,god paj och allt,(nåja Facebooken kan vi diskutera).Kram/M

Lena sa...

Hej Lena!
Vilket sött kort du har gjort. Kycklingarna är jättesöta. Jag köpte ett papper med samma motiv på mässan förra våren.
Nä du, än är det långt till vår. Något töväder vill inte infinna sig. Det har inte varit + grader här sedan innan Jul. Du får ha en bra helg med pyssel. Kram Lena

Pysselmaja sa...

Vilket gulligt påskkort! =)
/Emma