torsdag 18 februari 2010

Oj, vad jag har längtat......


efter en stund till att få sätta mig vi datorn och berätta!

Igår var en alldeles vanlig lite gråmulen dag med isande vindar och snö i luften! Då kom posten och med ens fick hela tillvaron en glänsande guldkant. I lådan låg ett brunt kuvert som innehöll den vackraste ask jag sett....och den var till mig! Helt ärligt så blev jag faktiskt rörd till tårar av denna omtanke och jag satt länge och bara vred och vände på den, full av beundran. TUSEN TACK LENA!
Allt annat jag sett bleknar vid sidan av denna ask...ja ni kan ju själva se även om bilderna inte är de bästa! När jag drog ut den lilla lådan så fanns även där en överraskning men den får bli en hemlighet......tack, tack, tack!

Nu får jag önska er en bra helg trots utlovade snöoväder, erkänner att även om jag älskar vinter och snö så finns det gränser! I morse när vi vaknade så hade det kommit dryga dm och mer har dom ju lovat, men, men man kan ju inte säga annat än att det är bra pysselväder!

Ha det bäst!
Kram

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Lena sa...

Hej Lena!
Det var roligt att du blev glad. Det var liksom min mening. Tyckte du kunde behöva få lite trevlig post, som kanske förgyller tillvaron lite för dig. Snön den vräker ner utanför fönstret nu. vinter har vi då verkligen fått i år. Vill önska dig en trevlig helg. Kram från Lena

lk46 sa...

hej min vän!
Jag har egentligen inte tid, men jag måste bara säga att jag håller med dig!!!! Den är helt underbar vacker. Jag kan förstå att du blev glad!
Ha det gott i snöyran! GRRRR
Kram Lene