fredag 30 april 2010

Sköna Maj välkommen.......

.......till vår bygd igen! Känns så skönt att mina värsta månader(mars, april) på året har gått och dessutom ganska bra i år men det beror nog på att vi hade en riktig vinter! Japp, nu är det vår även om vädret säger något annat så känner ialla fall jag något som pirrar i kroppen....förväntan... och dessutom tror jag bestämt att skaparlusten är på väg tillbaka så snart kanske jag kan visa något egenhändigt hopknåpat här i bloggen igen. Kanske det inte bara beror på våren att lusten kommer tillbaka utan mest på dessa underbara och inspirerande alster som kom till mig från goa vänner på min födelsedag . Se och njut!
Här ett underbart kort från Lena med gullig liten hÄnglaflicka!
Det här har Ingela skapat, ljuvligt.... och till er som inte hälsat på hos henne...gör det!
Denna läckra sko har min sons pyssliga sambo Ullis gjort till mig och jag har även fått mallen så vem vet kanske jag försöker mig på att göra en så småningom, fast jag tycker det verkar väldigt pilligt! Tyvärr har Ullis ingen blogg men man vet aldrig vad som händer i framtiden!
Sist i raden men absolut inte minst ett kort med Prickiforms underbara krokus och det kommer från Lotta!
Hon har en blogg men man kan helt sanningsenligt säga att den är vilande, försöker då och då att puffa på henne så hon ska visa allt fint hon gör, vi får väl se om den vaknar upp snart!
Ha nu en underbar fortsättning på helgen och njut av våren....snart kommer solen igen!
Kram Lena
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Lena sa...

wow, fina saker du har fått. Den där skon är då för tuff! Visst är det skönt att Maj är här nu. Snart går vi in i " hänryckningens tid" den finaste tiden då hägg och syren står i blom. Ha en bra fortsättning på helgen. Kram Lena

lk46 sa...

Oj så fina kort du fått... skon ska du ha den när solen skiner...
Kul att du börjar få lusten tillbaka, jag har pysslat för fullt idag. Håller just nu på med ett kort album till en student! Kul att göra, men mycket jobb!
ha en skön dag i morgon!
Kram lene

Pernol sa...

WOW vilka fina alster du har fått!!! Skon är ju urtjusig!

Grattis i efterskott!
kramis Pernilla

Lena B E sa...

Wow så många vackra kort och vilken häftig sko du fått!! :) Skon var verklgien hur snygg som helst!! Visst är det härligt att maj är här, och tänk vad underbart snart blommar hägg och syren!! Ljuvligt!! :)
Kramar från Lena

Anonym sa...

Hej!
Grattis i efterskott, vilka vackra alster du fått!
Roligt att du hittat till oss på Vilda Stamps, önskar dig nu lycka till i Blog Candy´n!

Anita

Petra sa...

Hej Lena, undrar var du köpt den ovala stämpeln "I belive in angels"? Är det Prickiform, hittar den inte där. Tänkte texten kunde passa på min Ängelpapper jag fått nu.
Kram Petra