tisdag 14 september 2010

NU......

eller aldrig, ja ungefär så går tankarna kring mitt bloggande....och jag har kommit fram till NU!
Känner att jag kan inte klara mig utan alla er goa bloggvänner, njuta av alla fina alster och hämta inspiration...."prata" lite emellanåt via kommentarer eller mail.....ibland få ta del av eran vardag och fest osv....ja, jag tror nog inte jag behöver förklara mer!
Har inget roligt att visa för så mycket pysslande har det inte varit för min del på sista tiden, iallafall inte på pappersidan däremot har jag haft ett återfall till garnkorgen! Det var ett tag sedan jag stickade och ännu längre sedan jag virkade så det var riktigt roligt att ta upp det igen.
Men i morgonkväll ska jag på pysselträff bland pärlor och papper hos Monika på CL.O.T Pärlor & Annnat så vem vet, nästa gång vi hörs kan det kanske ha blivit något att visa här i bloggen!

Fast så var det ju detta med att ta del av varandras vardag och om ni vill så delar jag gärna med mej av min just nu....det sägs ju att delad börda är lättare att bära, hihihi!

 
 
 
 
Japp, vi har börjat renovera vårat kök och jag kan lugnt säga att det görs med blandade känslor, för visst är det roligt att få nytt och fint men det är en lång väg dit......!

Så till sist men absolut först och främst.....en bamsestor KRAM till er alla där ute som på ena eller andra sättet hört av er till mig under min bloggtorka! Ni lyser upp vardagen och era ord värmer hjärtat! KRAM!

Ha det bäst!
Kram Lena

7 kommentarer:

CL.O.T sa...

Kul att du är på gång med bloggandet igen. Jag vet ju att det är ganska ok med dig,( eftersom jag träffar dig i stort sett varje vecka), även om det har varit lite korttorka.Ska bli kul imorgon. Ser fram emot att se när du gör din fina stjärna. Kram, Monika

lk46 sa...

hej vännen.
Åh så kul att du börjar blogga igen!
Tyvärr kunde jag inte se bilderna!
ha det bäst och välkommen tillbaka!
kram lene

Lena sa...

Hej Lena!
Så roligt att få se dig här igen. Jag klarar mig inte heller utan er bloggvänner, så är det bara. Hoppas du får en rolig kväll med massor av pyssel. Jag kan inte heller se bilderna du lagt in. Men jag vet vad du har att ta dig genom när det gäller renorvering, ha,ha. Ha det gott Lena. Kram

bili sa...

Har saknat dej "här ute". Välkommen tillbaka kram

Evas Pyssel sa...

Hej Lena !
Vad trevligt med en ny bloggkompis. Och roligt att du är på G. Bloggandet betyder mycket för mig. Jag fick bloggen av dottern, Lena, i födelsedagspresent för ett halvår sedan. Och jag bara älskar den.Mina tawashis hittade jag här
http://www.pyssligt.se/virkning/tawashis

Jag kan väl avslöja för dig att jag tänker göra dusch-kit till vår idrottsförenings auktion i höst. De har dessa färger.
Jag har gjort många diskbollar med bara 5 varv . Duschbollarna har 7 varv. Lycka till med dom. Hoppas vi "hörs" igen. Jag lägger dig i min blogglista. Ha en bra dag !! // Eva

Lena B E sa...

Hej!
Men åh så kul att du är tillbaka!! :)
Jag har undrat såå var du hållit hus och även varit orolig att du var sjuk. Så det var verkligen skönt att höra att allt är ok.
Tyvärr kan jag inte se dina bilder men jag önskar dig lycka till med renoveringen. :)
Hoppas allt är bra med dig och att du har det bra?!
Kramar från Lena

Petra sa...

Men så roligt att se dej här igen. Renoverar ni köket, önskar jag hade kommit så långt. Vi är inte riktig överens guben o jag. Jag vill slita ut hele sk.. och han vill bara byta luckor. Förhandling pågår;).
Härligt i alla fall att se att du pysslar med något, stickade gjorde jag när jag skulle bli mormor förra året, nu får stickorna vänta lite hos mej.
Ha det så gott o stort lycka till med renoveringen. Snygg blogg, by the way.
Kramar
Petra