onsdag 22 september 2010

Första julkortet......

....för i år! Ja det blev resultatet av en sömnlös natt!
Just nu vaknar jag mitt i nätterna och är klarvaken, går ner i köket och mäter och funderar på sådana saker som jag egentligen inte behöver skänka så mycket energi för både min egen älskade "hantverkare", elektrikern, snickaren och golvläggaren vet precis vad som behöver göras och hur det ska göras. Det är väl mitt kontrollbehov som spelar mig ett spratt....men varför just på nätterna när jag vill sova!???

För att försöka koppla av satte jag mig vid pysselbordet och här ser ni resultatet av en djupdykning bland överblivna papper och band från fjolårets korttillverkning.

 
Posted by Picasa


Och ja, det hjälpe, när jag var klar med kortet kröp jag ner i sängen igen och sov gott några timmar!

Ang. köket så går det sakta men säkert framåt. Elektrikern har varit här en vända, om planen håller så kommer mattläggaren nästa vecka, nästan alla skåpstommar är ihopsatta och just nu hör jag hur spackelspaden dras utmed väggarna. Och visst går det bra att ha alla skåpstommar och luckor i vardagsrummet, porslin och grytor i bananlådor och torrvaror i kassar, allting tar bara lite längre tid.......men vem har bråttom?
Ha det gott alla där ute!
Kram Lena

11 kommentarer:

bili sa...

Härligt julkort :) Tomten verkar glad o go.

Evas Pyssel sa...

Lena !! Det är fullmåne just nu !!!!! Jag sover knepigt också. Jag brukar titta in om det är tänt hos min granne också. Det är det ofta just dessa nätter. Hoppas du får sova bättre inatt !! Kram till dig ! Eva

Gertrud sa...

Men så gott att kunna gå upp en sömnlös natt och skapa något så fint. Och du ska se att du sover bättre nästa natt eller när köket är klart :). Blev glad när jag såg dej igen. Jag ska också börja så smått med julkort. Ha det bra Lena, kram Gertrud

Petra sa...

Härligt kort Lena, fina färger o jag gillar det rivna papperet o texten som sticker fram. Ja, så som du har det nu får jag det väl också snart. Men vad gör man inte för att få ett nytt kök. Vi är ju som sagt var fortfarande på förhandlingsstadiet, lite offerter ska in osv. Men den som väntar på nåt gott...
Önskar dej en riktigt trevlig helg.
Kram
Petra

Lena sa...

Hej Lena vännen!

Sömlösa nätter,stackars dig. Men du. Det resulterade ju i något vackert. Ditt julkort är underbart vackert. Det är så roligt att se dig här igen. Du ska se det blir bättre när renorveringen är över. Jobbigt med kontrollbehov, jag vet..är sån med. Hoppas att din kommande natt blir bättre. ha det så gott. Kram Lena

Pernol sa...

hej Lena!

Ha,ha! Du gör som jag...scrappar på nätterna. Jag har en katt som väcker mig om nätterna och vill ha sällskap. Ibland kan jag somna om och ibland inte. Hoppas du sov bättre inatt!
Jättefint kort! Juligt och fint.

Ha det gott!
kramis Pernilla

Lena B E sa...

Åååååh wow vilket juligt och jättefint kort!! :)
Usch stackars dig som inte kunnat sova, hoppas du sover bättre inatt. Som någon redan sagt så är det ju fullmåne och då är det hopplöst att få en blund i ögonen.
Ha det så bra och ha en trevlig helg.
Kramar från Lena

lk46 sa...

hej vännen!
Uch så tråkigt att inte kunde sova!
Men ett läckert julkort skapade du, den bilden är så vacker tycker jag!
Ha en helt underbar helg och ta hand om dig!
Kram lene

Britt-Inger sa...

Tjena. Tack snälla för dina rara ord :o) Ang. att inte kunna sova på natten, så trodde jag det var att man hade åldern emot sej och den "svettiga" tiden var över.....finns det en måne som jävlas också..... Men det är ju tur att man har en hobby när det är som värst ;O)
Känner igen röran *L* fast vi har bara kommit till hallen än, sen köket (åh, herre gud)
Jätte fint julkort!!!!
Ha en skön vecka.
Kram, Britt-Inger

lk46 sa...

hej vännen!
Du har något att hämta i min blogg!
Kram lene

NuttesPyssel sa...

Hej. Vilket superfint julkort!!!