onsdag 15 september 2010

repris!

När tekniken krånglar har jag absolut inget att sätta emot,bara ett nytt tappert försök att få in bilderna! Så varsågod och njut.......av att det inte ser likadant ut hos er!? 

 

 

 
Posted by Picasa


Ha en härlig fortsättning på dagen!
Kram Lena

9 kommentarer:

Lena sa...

Hej igen!
Nä du...här ser det lite bättre ut i dagsläget. Men...det blir kanonfint när det är klart. Ha en trevlig pysselkväll. Kram Lena

Gertrud sa...

Hej Lena, jag har saknat dej. Jag föestår att du har blandade känslor över köket. Vi gjorde en liten renovering och det tyckte jag var trixit. Men det blir ju jättefint sen :) Kul att se om du var flitig med pärlorna. Du måste visa! Ha det så bra i köksröran, kram Gertrud

Pernol sa...

Det blir ju kanonfint när det är klart. Du får stå ut med lite oreda så länge. Tänk va kul att få det nytt i köket. Kul att höra från dig igen!

Ha det gott!
kramis Pernilla

Lena sa...

Åhhhh, vad fint du fått inne hos dig Lena. Tänk, snart har du ett jättefint kök med. Ha en bra fortsättning på dagen. Kram Lena

lk46 sa...

Godmorgon min vän!
ja du, man har kanske inte så stor lust att påbörja något sånt, men när det är klart då är man ju jätteglad!
Vill önska dig en skön helg, ta hand om dig!!
Kramizar från Lene

lk46 sa...

hej igen vännen!
Tänkte berätta varför jag blev så ompysslad!
Dom flyttade i sommras och jag var där i 2 veckor och hjälpte med att packa och ta hand om barnen.
Som tack för hjälpen ska jag gå en spökvandring i Stockholm till våren, men de tyckte att jag skulle ha något nu och då blev det denna helsköna dag!
Så inte har jag fylld år och inte är jag bättre än andra mammor, men jag har världens mest underbara söner och svärdöttrar!
Kram lene

Evas Pyssel sa...

Oj då !! Det var ett tag sedan jag hade så i ett rum. Tänk på att det bara kan bli bättre .
Kämpa på och ha för övrigt en skön helg önskar Eva

Lena B E sa...

Ååååå så snygg din blogg blivit!! :)
Jag förstår dina blandade känslor, det är såå jobbigt under tiden man håller på men när det är klart så är det fantastiskt roligt!! :) Jag har gjort en helrenovering i ett tidigare kök vi haft och snart är det väl dags här med, men fy sjutton det är gruvsamt. :O Men först ska vi ta mod till oss och renovera hallen, men inte i år iaf. ;)
Håller med dig om låg trycken, de är inte roliga. Men det är inte hösten heller med all blåst och alla regnskurar. Tvi vale!
Ha det så bra vännen så gott det nu går.
Kramar från Lena

Linda - Allt och/eller Inget sa...

Härligt med nytt kök. Ska bli skoj att se det nya sen också! Kul att träffa på dig på stan igår så jag kunde få berömma dina fantastiska kort, de är verkligen otroligt fina! Fint julkort du gjort!