måndag 28 mars 2011

Ny blogg!

Nu har jag tröttnat på Blogger!

Funderat på om det kan vara så att jag gör något galet men jag har gjort på exakt samma sätt när jag lägger in bilderna som jag alltid gjort så nu ska jag försöka byta till någon annan bloggvärd!
Finns det någon där ute som kan ge mig några tips så tar jag med tacksamhet emot dessa.

Ha det gott! Kram Lena

4 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Hittade till dej idag. Vad tråkigt att du inte får in foton på dina inlägg. Jag skriver mina inlägg i Windows Live Writer och det funkar jättebra.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

bili sa...

Har inga tips, men det verkar var problem med blogger. Jag har fått ut mitt inlägg med bilder i bloggen, men det verkar som att det inte uppdateras hos t ex dej, då ligger det kvar med mitt inlägg om Problem. Hoppas det löser sig. kram bili

bili sa...

Lena, prova igen och lägg in ett helt nytt inlägg med bilder. Har du tur funkar det. kram bili

Annacarin sa...

Hej Lena, vad tråkigt att det krånglar för dig..! Jag har ju samma som dig och det krånglar aldrig?! Tyvärr är jag för dålig på datorer för att kunna tipsa dig om något, jag lutar mig tungt mot min man när det gäller data världen.
Min man säger att du kan ladda ner Google Chrome. (http://www.google.com/chrome/index.html) Det är Googles egen webläsare. Efter som Blogspot ägs av Google så kanske det underlättar? kostar gratis :)
Ser fram emot att få se dina fina saker igen!
Kram Annacarin