lördag 19 mars 2011

Problem med inlägg.....

.....här i bloggen,ja det var det som orsakade mitt nödrop!
Efter att ha uppgraderat Internet Explorer så var det stopp och belägg, be mig inte förklara varför för det kan jag inte! Att jag gjorde uppgraderingen var för att jag läste om det på Scaplagrets blogg och idag hade jag turen att träffa Johan från just Scraplagret på mässan i Göteborg, jag berättade om problemet och han tog tag i det omgående,en tillfällig lösning så länge men i allafall......tusen TACK Johan!

Tilläggas kan att det inte heller har gått att göra några kommentarer så till er som jag brukar besöka lite då och då........jag tittar in snart igen och lämnar ett litet spår!

Ha det gott alla där ute nu ska jag lägga huvudet på kudden och sova gott efter en fantastiskt rolig dag i Göteborg!
Kram Lena

4 kommentarer:

bili sa...

Problem här också med internet efter just den uppgraderingen. Man kanske inte skall röra till det utan vara kvar i det man har. Väntar iallafall på att få ett svar på vad jag kan göra få att få det bra igen. kram bili

lk46 sa...

hejsan. Låter som man inte ska böra krångla med sin dator!
kan tänka mig att det var en bra dag!
avund..? ja så in i ....
Kram lene

Otto sa...

Hej du! Ursäkta för problemet, men det finns en lösning nu. Sökte lite på internet nu när vi kommit hem, och det är inte bara vi.

Du kan enkelt "lösa" problemet i din blogg genom att ändra hur vi lämnar kommentarer på din blogg. Gå in under Inställningar --> Kommentarer och ändra från "Nedanstående inbäddat inlägg" till "Popup" eller "Helsida". Har skrivit om detta på Scraplagrets blogg också.
Tyvärr måste du in under F12 --> Utvecklarverktyg --> Webläsarläge --> Kompatibilitetsvy för bloggar som fortfarande använder "Nedanstående inbäddat inlägg". Blogger löser dock detta snart (hoppas!)

Står du inte ut med att ändra webläsarläge kan du självklart också byta webläsare (till tex Firefox, Chrome eller Opera), men det kanske känns tråkigt.

Ha det så bra!

Lena sa...

Hejsan Lena!
hur är det med dig efter lördagens jobb? Trött blir man minnsann.
Så bra att du har fått hjälp med dina datorproblem. Har varit med om liknande vid uppdateringar . Är ofta lite "barnsjukdomar" i början, när dom kommer. Hoppas att det löser sig för dig. Ha det gott. Kram Lena