tisdag 22 mars 2011

Tack.....

.....alla goa bloggvänner för inspirationen som flödar ut från era bloggar!

Jättefina Post-it askar hittade jag hos Nina, beskrivning finns hos Tesa Prickiformar !Dom var så roliga att göra så det kommer med all säkerhet att skapas fler av den sorten vid mitt pysselbord.
 

 

Vid ett av mina besök hos bili såg jag en så gullig Hjärttags och eftersom det precis hade landat en die från Nellie Snellen i min postlåda gjode jag denna lilla tag att hänga i en bukett blommor eller varför inte på ett paket!

 


Om ni inte brukar ta en runda till dessa tjejer så tycker jag det är dags nu, där finns så mycket fint att vila ögonen på och inspireras av!

Ha det gott alla där ute och hoppas ni också får njuta av vårsolen idag!
Kram Lena

13 kommentarer:

bili sa...

Så mycket fint du gjort. Gillar mest kortet med fjärolen på :) Önskar jag hade en sån fjärilsstans. Visst är det en Martha Stewart? Ha en bra dag kramar bili

bili sa...

Förlåt, frågan gällde den stora fjärilen på den fina hjärttagsen. kram bili

smuulan sa...

Så fina saker du gjort! Hjärtagsen passar ju perfekt att hänga på ett paket eller blomma, blir ju så mycket mer personligt då!
kramis

Pernol sa...

Så cool ask du har gjort till post-it-lapparna! Den måste jag försöka göra. Tack för länken! Hjärttagsen är ju jättefin. Kortet till din son är ju jättesnyggt! Kul med ett kort som man kan lägga nåt i.

Ha det bäst!
kramis Pernilla

Maud Freij sa...

Hej Lena!
Så fin ask att lägga lappar i , det ser svårt ut men jag skulle gärna prova,lilla hjärtat va hur gulligt som helst du är så duktig.
Ha det gott.
MVH. Maud

Lena sa...

Ja du, man får mycket inspiration när man kollar runt i bloggarna. Så fina saker du har gjort. Dom här måste du vara nöjd med. Njutit av våren har jag gjort idag. Blev en kaffestund ute, så härligt! Hoppas nu det fina vädret håller i sig ett tag. Ha det gott. Kram Lena

Pyssel och Kort sa...

Båda alstrena va helt underbara!!
Kramar Elin

Nina sa...

Hej & Tack så mycket för stämpel trycken och det fina kortet, jag blev jätte glad och ena stämpeltrycket kom till användning på en gång för jag hade en beställning på ett Grattis kort till en tjej som fyller 30 år så det passa perfekt.Roligt att du nämner mig i din blogg(kanske får man fler som följer en då)men du fasiken vilket fin stämpel nedan för den fina post-it asken var haf du handlat den ? Ha en bra dag i kväll lägger jag in kortet som jag gjorde i går.
Kram Nina

Annacarin sa...

Hejsan Lena, vad du är duktig!! Måste ta ett kik på post-it länken. Den var riktigt snygg!
Så snygg och vilken bra sak om man vill ge bort något litet.
Korten är också granna, gillar det lillahjärtat! Snygg fjärilsstans... du känner ju en som har en! He he... visst är den användbar!!
Kram, Annacarin

Linda - Allt och/eller Inget sa...

Vilken rolig idé med post-it-låda, jättefin dessutom! Kram Linda

lk46 sa...

Snyggt Lena, verkligen snyggt! älskar färgen!
Kram lene

Lena B E sa...

Åh vilken jättefin post it ask du gjort och ett kanonsött hjärta också, sååå fint!! :)
Hoppas du har det bara bra?!
Ha det bäst.
Kramar från Lena

Nina sa...

Tusen tack Lena du är en pärla och jag fattade hur du menade.
Kram Nina