söndag 6 mars 2011

Hög tid.....

....för lite uppdatering här i bloggen!

Även om snödrivorna fortfarande ligger hårda som cement runt husknuten så går man med stormsteg mot VÅREN! Härligt, även om jag stundtals kan tycka att mars och april är lite jobbiga månader, men vem vet, det kanske är denna våren som den känslan försvinner!
Har gjort några kort inför påsken, det första med papper från Pion Design, så himla roliga att jobba med!
 
Posted by Picasa


Och så ett ett väldigt enkelt med en bård i papper från FormaHantverk!
 


Så gäller det ju att hålla kvar julen, liiite segt kan jag medge så dessa fyra små 10x10 kort får stå för veckorna 8 och 9! Dessa kort är nu placerade i asken jag gjorde v7 och är tänkt som en liten present när det är dags för glöggfester igen.....oj, vad det lät avlägset!

 


Nä, nu gäller det att bänka sig framför TV:n igen för att se hur det går i slutsputen av Vasaloppet! Efter att maken har åkt 10 lopp så har vi dom senaste åren instiftat en ny tradition......nybakade kanelbullar och kaffe framför TV:n istället för blåbärsoppa och slit i spåret.

Ha nu en skön kommande vecka alla vänner där ute!
Kram Lena

6 kommentarer:

Unknown sa...

Ja det är lååååångt kvar till jul.
Först ska vi njuta av en underbar vår och sommar.
Korterna va jätte fina,
Både julkorten och påskkorten.
Kram Elin

Gertrud sa...

Jättesöta Påskkort, även julkorten är fina men ack så avlägset. I min värld låter det bäst med kaffe och bulle i soffan i motsats till flås och blåbär i spåret. Ha en skön söndag, kram Gertrud

smuulan sa...

Jättefina påskkort! Även om julen låter fantastiskt långt borta, så låter det som en rolig idé att göra en förpackning med julkort att ge bort! Den skall jag ge mig på faktiskt.
VVilken mysig tradition ni har!
Kram kram!

Lene sa...

hej vännen!
Så söta påskkort..*L*.. även jag har beställd lite av dessa fina papper!
Julkorten är så snygga och vilken ide du har, så kul!
ha en bra dag i solen!
Kram lene

Lena sa...

Jättefina är alla dina kort Lena. Pion pappren är som du säger, roliga att jobba med. Märks hos mig, om inte annat. Sedan tycker jag du är fantastisk som kämpar på med julkorten.
Mycket skidor en sån här dag. Bra att gubben håller sig sysselsatt, så jag kan pyssla, ha,ha. Ha det gott. Kram Lena

bili sa...

Jättehärliga kort du har gjort, gillar alla på ett eller annat sätt :) Ja visst glöggen ligger långt fram, men fjärilarna kommer snart :) kram bili