tisdag 9 mars 2010

Det som göms i snö....

...kommer upp i tö!
Ja, ungefär så känns uppdateringen av min blogg! Känns som om all snö tog musten ur mig, men nu börjar jag så smått vakna till igen!Lite kort och någon LO har det blivit under tiden!


Mycket av det som Inkido har tycker jag om så när de släppte stämpeln som jag har använt på det här kortet var jag inte sen att köpa den. Även papper och wellpappstjärnan kommer därifrån!

På tal om nya stämplar så upptäckte jag idag att jag var lycklig vinnare till tre underbara stämplar från Skogstokiga. Dom senaste veckorna har Petra lottat ut stämplar och nu var turen på min sida! Vilken lycka!Passa på att kila in till hennes fantastiska blogg som uppdateras varje dag.Så till sist kan jag inte låta bli att visa vad som mötte oss när vi vaknade och tittade ut genom fönstret i fredagsmorse, som tur var blev ingen människa skadad!
Ha det gott och var rädda om er!
Kram

5 kommentarer:

LenA sa...

Förstår inte varför det står måndag 8 mars, idag är det tisdag 9 mars, är det någon mer som märkt av att det är konstigt!!??
Kram Lena

Lena sa...

Hej på dig!
Otroligt gulligt kort du har gjort. Stämpeln är verkligen fin. Grattis till dina stämplar du vunnit, såg det igår. Förstår inte heller varför det står fel datum, har aldrig hänt mig. Ha det bra. Kram Lena

lk46 sa...

ÅH så snyggt kort, det gillar jag!!!!
Grattis till stämplarna!!
Ja du, det ser inte kul ut med bilen!
Ha en härlig dag!
Kram lene

Pernol sa...

GRattis till stämplarna! Skogstokigas stämplar är ju för goa!

Kortet är jättesnyggt!!! :) Inkidos stämplar tycker jag också mycket om!

Ha en bra dag!
kramis Pernilla

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Hej Lena!
Glöm inte maila mig din adress så skickar jag vinsten till dig.
Skogstokiga kramar
Petra